Investeringssubsidies Vlaams Brusselfonds: logo

logo Vlaanderen

N-logo

Gesubsidieerde organisaties moeten het logo van de Vlaamse overheid en het N-logo vermelden bij elke mededeling, publicatie, presentatie enzovoort (ongeacht de drager) in verband met hun werking of met het gesubsidieerde project.

Logo Vlaamse overheid

Het basislogo "Vlaanderen/Verbeelding werkt" is het naakte logo. Dit logo mag enkel gebruikt worden op een lichte achtergrond. Wil je het logo op een donkere achtergrond gebruiken? Gebruik dan de volle variant.

EPS
Logo VO naakt (EPS)
PDF
Logo VO naakt (PDF)
PNG
Logo VO naakt (PNG)
EPS
Logo VO vol (EPS)
PDF
Logo VO vol (PDF)
PNG
Logo VO vol (PNG)

N-logo

EPS
N-logo (EPS)
PDF
N-logo (PDF)
PNG
N-logo (PNG)

Organisaties in Brussel die een werkings- of investeringssubsidie van de Vlaamse overheid ontvangen, brengen op een zichtbare plaats in of op hun gebouw een logovermelding van de Vlaamse Gemeenschap aan. Ze hebben daartoe de keuze tussen een plexiplaatje of een sticker van telkens 40 cm. x 15,6 cm. Het bestand hieronder toont hoe dat er visueel uitziet. 

Op onderstaand invulblad geef je aan of je kiest voor een plexiplaatje of voor een sticker. Je bezorgt het invulblad aan brussel@vlaanderen.be. We contacteren je nadien om de praktische modaliteiten te regelen.

 

DOCX